Кокосова олія: вживання в їжу

Всі публікації

Кокосова олія: вживання в їжу

Кокосову олію можна вживати і в їжу. Вона добре замінює собою маргарин. Співвідношення таке: 100 грам маргарину або вершкового масла відповідає 75 грамам кокосового. При цьому смак у готового продукту виходить більш ніжний, колір більш натуральний і відсутній ефект «жирності». До речі, дуже важливо, що олія кокоса не містить холестерину і готувати на ньому безпечніше.

Олія кокосу допомагає запобігти бактеріальним, вірусним та грибковим інфекціям, допомагає контролювати рівень цукру в крові, сприяє здоровому функціонуванню щитовидної залози, покращує травлення, допомагає при хворобах жовчного міхура. Натуральна кокосове олія екстра-класу не потребує консервантів. Воно володіє унікальним антиоксидантною дією, яке дозволяє залишатися йому свіжим протягом більш тривалого часу в порівнянні з іншими рослинними оліями.

Користь кокосової олії полягає в тому, що вона не відкладається в організмі, а відразу перетворюється в енергію. Дуже добре підходить спортсменам, які інтенсивно тренуються. Кокосова олія легко перетравлюється і не дає навантаження на печінку.

Поділіться публікацією в соц. мережах

Всі публікації