Олія жожоба

Всі публікації

Олія жожоба

Олія жожоба – джерело сонячної енергії, що наповнює пустелю. За своїм складом вона близька до ліпідів нашої шкіри, що робить його незамінним косметичним інгредієнтом. Олія жожоба стійка до окислення і ідеально підходить для косметичних цілей.

Має високу проникаючу здатність, тому глибоко всмоктується в шкіру, забезпечує зволоження, харчування, регенерацію і захист найглибших шарів епідермісу. Містить амінокислоти, колаген, багато біологічні і мінеральні речовини. Відрізняється високим вмістом вітаміну Е.

Її цілющі властивості:

  • чудово очищає, зволожує і пом’якшує шкіру
  • володіє природним фактором сонячного захисту 4, застосовується після прийняття сонячних ванн і водних процедур
  • володіє протизапальною дією
  • усуває почервоніння, печіння
  • розгладжує дрібні зморшки навколо очей і запобігає появі нових
  • тонізує старіючу, стомлену, в’ялу шкіру
  • відмінний засіб для профілактики і усунення розтяжок шкіри після вагітності або зміни маси тіла
  • антицелюлітний засіб
  • ефективна при лікуванні проблемної шкіри, вугрової висипки, тріщин, дрібних травм і сухому дерматиті
  • живить і зміцнює волосся, вії, брови

Поділіться публікацією в соц. мережах

Всі публікації